maanantai 29. joulukuuta 2014

Kotimatka

Laukut pakattuna! Sain kaikki kannettua kerralla alas, mutta taisin herättää koko talon samalla.
 Sunnuntaiaamuna 21.12 heräsin seitsemältä lyhyiden yöunien jälkeen ja pakkasin loputkin kamani kasaan. Aamupalan jälkeen imuroin vielä huoneeni kämppisteni riemuksi, jotka olivat saapuneet iltariennoilta paria tuntia aikaisemmin. Kävin vielä hyvästelemässä kaikki ja aloitin laukkujen kantourakan. Onneksi varasin aikaa, koska se ei ollut mikään helppo homma. Alas päästyäni löin oven viimeisen kerran kiinni ja Sonja jo odottelikin kadun päässä. Suuntasimme yhdessä lentokenttäbussin pysäkille.

 Ensimmäinen lento kohti Arlandan kenttää nousi ajallaan klo. 11.20.Tukholmassa meillä oli muutaman tunnin odotusaika, joten suuntasimme ravintolaan syömään koko porukalla. Siinä se aika sittn aikalailla vierähtikin. Hihkuimme innosta kun lähtöaika kohti Helsinkiä lähestyi, mutta epäonneksemme lentomme oli myöhässä, vaikkakkin vain tunnin, onneksi! Tukholman kentällä oli hassua huomata, kuinka kotoiselta alkoi tuntua, kun televisioista tuli ampumahiihtoa ja joulukoristuskin oli tutumman näköistä Nizzan koristeisiin verrattuna.


Arlandan kentällä.


 Helsinkiin saavuttuamme saimme laukut nopeasti ja suuntasimme yhdessä katsomaan vastaanottokomiteaa. Kaikkien miehet siellä odottelivat rivissä ja muutama kyynelkin taidettiin tirauttaa. Viimeiset halailut ja hyvän joulun toivotukset ja lähdimme kaikki omille teillemme. 

Niin se aika vain kului, ehkä nopeammin, kuin koskaan aikaisemmin. 
Kiitos kaikille osallisille tästä kokemuksesta, jota en takuulla unohda! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...