perjantai 19. joulukuuta 2014

Viimeinen tentti ohi Nyt se on ohi! Viimeisetkin tentit on tänään taputeltu (ehkä vähän huonolla menestyksellä) ja nyt saa hetken hengähtää ennen illan menoja. Illalla on siis luvassa viimeiset bileet! Kokeet ei mennyt ehkä ihan toivotusti, mutta toivo elää, että pääsisin kuitenkin kaikista läpi. Se olisi nyt tärkeintä ja riittää mulle.Olen tässä jo viikon verran pakkaillut kamoja kasaan ja huone on aika tyhjä. Vain välttämättömät vaattet, meikit ja vuodevaatteet on jäljellä. Huomenna aamulla pakkaan loppuun ja siivoan vielä huoneen ja muuta asuntoa ja päivällä voikin sitten tehdä jotain mukavampaa. Käydä kävelyllä tai vielä viimeisellä tutkimusretkellä jossakin. Ilmat ainakin suosii ja tänäänkin on 16 astetta lämmintä, auringossa enemmänkin. Tuntuu ihan kesältä. Tähän on ihan hyvä lopettaa tämä vaihtokokemus!


Voi olla, että meiltä katkeaa tänään netti, joten seuraava päivitys tuleekin hyvin luultavasti Suomesta käsin. Vielä olisi muutama juttu jaettavana, vaikka tätä tarinaa on jo tullut aika paljon kerrottua. 

Nyt odotan vaan joulua, lunta, pakkasta ja kaikkien rakkaiden näkemistä. Ja Miron näkemistä, aion silitellä sitä ainakin viikon putkeen :D Tällä hetkellä ei tunnu yhtään joululta, kun täällä on niin kesäinen ilma ja huonekin on nyt aika kaukana tunnelmallisesta. Vielä olisi tilkka glögiä ja luumuhilloa jäljellä, joten huomenna herkuttelen vielä kerran ennen kotiin paluuta.

Sunnuntaina suuntaan yhdeksäksi läheiselle pysäkille ja hyppään lentokenttäbussiin. Lento lähtee 11.20 ja Suomessa olenkin sitten vasta 20.35 illalla. Tukholmassa on muutaman tunnin vaihto edessä, mutta ollaan suomiporukalla menossa, joten ei tarvitse yksin odotella. Kotona Siikaisissa olenkin sitten vasta puolen yön jälkeen, mutta ei haittaa. Pääsen kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...