lauantai 20. joulukuuta 2014

Viimeinen päivä Nizzassa

Nyt se elo Nizzassa vetelee ihan oikeasti viimeisiään. Viimeinen päivä ennen huomista lähtöä lähenee loppuaan ja onkin ollut oikein mukava päivä. Aamulla aloin siivoilemaan ja pakkaamaan viimeisiäkin tavaroita. Aamupalan jälkeen lähdettiin Sonjan kanssa vielä viimeisen kerran kävelemään pitkin ranta promenadia ja kiertelemään vanhaan kaupunkiin ja Massenalle.

Poniratsastusta promenadilla :D
Ja vieläkin tarkenee rannalla. Nyt on ollut muutama tosi kuuma päivä!


 Poikettiin myös kukkatorilla ihastelemassa joulukukkia.

Meidän suureksi iloksi tämä ruokapaikka oli avannut ovensa meidän viimeisenä päivänä ja päästiin sittenkin lounastamaan ja maistelemaan Nizzalaisia erikoisuuksia ennen lähtöä. Paikka ollut kiinni jo lähes pari kuukautta ja voivoteltiin jo, ettei ehditty käymään. Nyt on käyty ja hyvää oli! :)
 Lounaan jälkeen tultii meille glögille ja nyt olisi vielä asunnon siivousta ja illallisen kokkailua luvassa. Huomenna lähtö ja tunnelma on sen mukainen. Luulen, että uni ei taida tulla koko yönä, joten olen varautunut Gossip girl - sarjan maratonilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...