lauantai 6. joulukuuta 2014

Hanna kylässä

Hyvää itsenäisyyspäivää!! Täällä vietän päivää aika rennoissa merkeissä. Hanna lähti aamulla ja tulin kaupan kautta kotiin. Päikkäreiden ja lounaan jälkeen on tiedossa linnanjuhlia, juustoja ja glögiä. Kunnon löhöilta siis tiedossa ja ehkä silmäilen vähän ensi viikon koekeissiä, ettei jää viimeiseen iltaan.

Hanna oli siis kyläilemässä keskiviikosta lauantaihin ja ehdittiin tekemään kaikenlaista pienessäkin ajassa. Kierreltiin Nizzassa, shoppailtiin ja käytiin kävelemässä ja eväsretkellä Saint-Jean-Cap-Ferratin kauniissa maisemissa. Syötiin ulkona, kokkailtiin, juotiin viiniä ja maisteltiin juustoja. Parasta oli kuitenkin keskustan maailmanpyörän kyydissä istuminen. Ehkä vähän jännitti, mutta maisemat olivat aika mahtavat! 

Tässä taas niitä kuvia vähän sekaisessa järjestyksessä tältä viikolta: Saint-Jean-Cap-Ferrat:Turistit.

 Oli taas niin mukavaa saada kaveri kylään ja tällä kertaa saatoin viimeistä kertaa vierailijaa kentälle. Ensi kerralla, kun menen kentälle niin pääsen vihdoin itse kotiin. Joka kerta on sellainen olo, että "ota mut mukaan", kun joku lähtee takaisin Suomeen. Tuntuu hassulta jäädä aina vaan "yksin" tänne ja palata Nizzan "kotiin". Jäljellä on enää kaksi viikkoa ja fiilis on aika hyvä. Aika menee niin nopeasti kokeisiin valmistautuessa ja sitten pakaten ja asuntoa siivoten. Toivottavasti säät suosii, niin pääsee vielä muutamassa paikassa käymään ennen lähtöä.

Odotan niin joulua, etten malttaisi lukea kokeisiin. Jouluradio soi aamusta iltaan, suklaakalenteri avataan ensimmäisenä aamulla ja iltaisin hörpin glögiä. Kyllä se sieltä tulee, pikkuhiljaa. Tänä vuonna joulu on vaan vielä entistäkin odotetumpi ja parempi. Aivan mahtavaa päästä suoraan joulupöytiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...