lauantai 13. joulukuuta 2014

Ensimmäinen koe takana 

Torstain tunnelmia koemateriaalien ääreltä. Pientä paniikkia alkoi pukata, kun 18 sivuinen keissi ei analysoinutkaan itse itseään, mulla alkoi aika loppumaan ja silmät painamaan. Nyt se on ohi!

 
 Kulunut viikko on mennyt enemmän ja vähemmän managementin kokeeseen valmistautuessa (glögin ja pipareiden voimalla), mutta niin siinä vaan kävi, että taas loppui koeaika kesken. Nyt vähän jännittää, että mitähän kaikkea soopaa tuli paperiin kirjoitettua, osuiko mikään oikeaan ja saako opettaja edes selvää mun käsialasta :D Nyt vaan väsyttää! Kauheen raskasta tää opiskelu, tai lähinnä tää jännääminen et meneekö läpi vai eikö mee. IPAGin intrasta katselin et uusinta olis vasta HEINÄKUUSSA????!! Haha, mun pitäis olla jo valmistunu sillon xD Mut en ainakaan vielä löytäny muuta uusintapäivää. Kai vaihtareille on joku muu systeemi? Parasta olla!

Ostoskeskuksen koristeita ja olihan siellä joulupukkikin.


Viimeiset jouluostokset ja kaffetauko.
Kokeen jälkeen käytiin kaupungilla tekemässä viimeiset jouluostokset ja lounaalla rannalla. Oli niin lämmin ja kaunis aurinkoinen ilma!


Vaihdon ensimmäiset macaronsit. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!


Ensimmäinen koe siis takana ja kolme jäljellä. Ensi viikon torstaina ranskan kielen koe ja perjantaina Ranskan kulttuuri sekä markkinointi. 

Eniten pelottaa markkinointi, mutta onneksi pääsen kurssista läpi, jos saan 8/20 loppukokeesta. Vaikeen kokeesta tekee opettaja. Kukaan ei oiken ymmärrä mitä se haluaa? Kukaan ei oikeen ymmärrä kysymyksiä, eikä se pelkästään kielitaidosta ole kiinni, kun englantia äidinkielenäänkin puhuvat ymmärtävät väärin mitä haetaan. Samainen opettaja kulutti yli 20 minuuttia kritisoimalla meidän ryhmän presentaatiota viime tiistaina. Siitä oli rakentava kritiikki ja kommentointi kaukana. Silti opettaja antoi meille 16/20 pistettä??!! En ymmärrä sitä naista! Enkä oo ainut. Toivon vaan, että pääsen kokeesta läpi. That's it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...