sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Supermessut Tampereella

Olimme viikonlopun aikana mukana Tampereen Supermessuilla auttelemassa. "Töissä" olimme kotimaanmatkailumessuilla, mutta samaan aikaan Pirkkahallista löytyi myös puutarha-, antiikki ja keräilymessut, sekä april fest. Kierreltiin kaikki läpi! Puutarhamessuilta nyt ei mitään erityistä löytynyt, kaikki oli suunnattu enemmänkin "kaupunki" puutarhoille, kovin oli modernia. Antiikkimessuilta löytyin jotain ostettavaakin ihan hyvillä hinnoilla ja aprill festeillä nautittiin tapaksia ja viiniä. Oikein mukava viikonloppu on siis takana.


Hauskoja ja värikkäitä ideoita kierrätysmateriaaleista ja huussi, jota vähän apinoimme sitten, kun omaa huussia aletaan rakentaa.
 Täällä oli vaikka ja mitä ihanaa! Osa aika hintavaa, mutta kyllä niitä löytöjäkin löytyi.


Tässä pari ostosta antiikkimessuilta. Olen jo aika monta vuotta etsinyt tähän vanhaan pyyhetelineeseen tuota koristeliinaa. Nyt niitä on kolme ;) Yhtä en ehtinyt kuvaamaankaan, kun sunnuntaina suunnattiin heti messujen jälkeen talolle levittämään sorakuormaa pihatielle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...