tiistai 5. huhtikuuta 2016

Maisema läpi talonTalolla on nyt "monta rautaa tulessa". Pihan muokkaus on tältä erää loppusilausta vaille valmis, ensi vuonna jatketaan. Lankkuja nostellaan lattioista ja tyhjennysurakkaa aloitellaan tänään. Välipohjakin pitäisi tyhjentää ja kylpyhuoneen lattiasta toinen valukerros purkaa. Onneksi apujoukot ovat lähellä, kun niitä tarvitaan ja kahdestaankin nuo hommat edistyvät aika hyvin ja vielä on hauskaakin. :D Vaikka tällä remontilla ei mikään kiire olekaan, niin kyllä se asioiden eteneminen motivoi, eikä tämä haaveilulla valmistu! Tekemistä tulee lisää sitä myöden, kun jotain saadaan tehtyä. Pihallakin keksin taas lisää töitä kaivurille, mutta pakko malttaa ensi vuoteen, kun putkia kaivetaan.Antti ja Frans salin lankkuja irroittamassa.

Lattian alta paljastui monet popot.Roosa krapsuttelee oven hilseilevää maalia pois poikien irroittaessa kamarin lankkuja.

Tästä huoneesta alkaa tyhjennys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...