tiistai 19. huhtikuuta 2016

Aitta esiin


Eilen aloitettiin yksi pitkään kutkuttanut urakka, eli navetan ja aitan ulkolaudoituksen purku. Antin kanssa aloiteltiin ja Frans tuli apuihin, kun puuhommiltaa ehti.


 Laudoituksen alta kaivettiin siis hirsiseinä esiin ja ihan hyvältähän tuo näytti. Kesällä uusi punamulta pintaan ja sitten rakennus jääkin  odottamaan perusteellisempaa remonttia, tehdään nyt tuo talo kuitenkin ensin ;)

Aurinkokin alkoi pilkistellä pilvien raosta.

 Aittaa lisätuettiin varmuuden vuoksi väliaikaisilla pilareilla, vaikka ulkolaudoitus ei sitä mitenkään tukenutkaan. Seinä heilui "ilmassa" kun otti oven karmista kiinni ja heilutti.


Sieltä se aitta pilkistää!

Mirokin kävi taas vähän tutkimassa paikkoja. Enää ei niin ihmetytä tämä paikka.


Työnjohto valvoo.

Seuraavaksi aittaa pääseekin sitten siivoilemaan.

Tässä eilisen saavutus. Navetan ja aitan laudoitus purettuna, hirret harjattuna ja puutavarakin suht siististi pinoissa.


Kyllä tässäkin vielä työtä piisaa, mutta taas on päästy tässäkin asiassa hieman eteenpäin. Vielä kun saisi vuorokauteen lisää tunteja, muutaman lomaviikon ja kunnon yöunet niin saisi ihmeitä aikaan. Mutta näillä tunneilla, vapaa-ajalla ja silmillä mennään ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...