keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Miniloma

Päätettiin eilen lähteä Tampereelle, ettei kaikki vapaapäivät kuluisi talolla. Miniloma oli mukavaa vaihtelua, vaikka aika moni rautakauppa tulikin koluttua läpi. Päivän mittaan nähtiin kavereita, juotiin aika monta kupillista kahvia ja tehtiin löytöjä. Kotimatkalla poikettiin vielä Kodin Terrassa, jonka alelaarista löytyi meidän keittiön tuleva tapetti. Olen joskus vuosia sitten nähnyt kuvan keittiöstä, jossa oli ruututapetti ja rakastuin! Nykyisessä asunnossa on pariakin eri ruututapettia, eikä olla kyllästytty! Värimaailma tulisi olla vihreä, koska keittiöön tulee vihreää paneelia. Ja kas, siellä se oli, juuri sopiva määrä, juuri sopivan sävyistä (kuva vähän vääristää) ja erittäin sopivaan hintaan, 9,90€/rulla. 

Vaikka tämä ostos on ainakin vuoden etuajassa, olen sitä mieltä, että jos visio on valmiina ja oikea tuote osuu kohdalle hyvään hintaan, minä ostan! Tapettien lisäksi kannoin liikkeestä vinon pinon esittely/näytevihkosia kotiin ja Frans sai uuden kirveen. Halkomakoneelle en ihan vielä anna siunaustani. :DAamulla väsäilin tällaisen inspiraatiokartan keittiöön liittyen. Värit nyt vääristää, niinkuin aina kuvissa, mutta nyt alkaa olemaan aika selvät sävelet ainakin yhden huoneen kanssa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...