keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Aurinkoinen päivä Kuinka mahtavaa, kun vihdoin paistaa aurinko. Tuntuu, että kevät tulee (unohdetaan ne loppuviikolla palaavat pakkaset). Talolla ollessa on ollut ehkä kaksi aurinkoista päivää tähän mennessä ja päätettiinkin näin hyvän ilman kunniaksi siivoilla ulkosalla.


 Kevään tulossa on yksi miinus, nimittäin kura! No, kuraiseksi piha muuttuu joka tapauksessa kaivurin saapuessa. Talon päädyllä on iso kasa tiiliä puretusta hormista ja talon takana vanhasta tulisijasta.

4 kommenttia:

 1. Kaikki näyttää niin kotoisalta ja kivalta! Kyl teille vaan hieno koti tulee! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Pakko vähän fiilistellä asettelemalla tavaroita "paikoilleen" niin jaksaa taas jatkaa hommia! Kyllä tästä vielä hyvä tulee! Teilläkin alkaa olla jo aika valmista? Joko keittiö on tullut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, voi sitte haaveilla vähän etukäteen :) Keittiötä tänään asennetaan ja parin viikon päästä tulee vielä viimoset kaapit ja välitila ni josko sit ois valmista! Tällä hetkellä on kyllä vielä aika kaaoottinen, mutta luulisin että viikonlopun jälkeen päästään jo voiton puolelle :)

   Poista
  2. No nopeesti ne pari viikkoa vierähtää! ..ja kaaos on muisto vaan ;)

   Poista

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...