sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Syysloman Italian matka

Aurinko nousee. Matkalla Italian rajalla.

Syysloma on ohi. Viikko meni nopeasti ohitse ja tekemistä piisasi. Viime viikon lopulla kämppikset lähti omiin reissuihinsa ja minä jäin yksin kotiin perjantaista keskiviikkoon. Lueskelin vähän kokeisiin (huomenna alkaa koeviikko) ja kun tylsyys alkoi iskeä aloin leipomaan oikein urakalla. Sen jälkeen siivosin koko asunnon, järjestin kaapit ja pesin jääkaapin. Ehkä ihan vähän kävi aika pitkäksi? :D

Tiistai iltana Sonja tuli meille yöksi ja suunniteltiin vielä meidän loppuviikon reissua Italiaan. Sattui niin kivasti, että äiti ja Heikki olivat lomaviikkoni aikana Italian Cremonassa näyttelyissä kisaamassa, joten päätettiin räätälöidä kunnon Italian reissu sen ympärille. 

Kirjoitan jokaisesta päivästä oman postauksensa kuvien kera, mutta tässä meidän reissu lyhyesti:

Keskiviikko aamuna herätyskello soi puoli kuudelta ja aloitettiin pitkä matkustuspäivä kohti Cremonaa. Matkasimme junalla muutaman pysähdyksen kautta määränpäähämme, jossa vietimme keskiviikko illan ja torstai päivän.

Torstai iltana suuntasimme Milanoon, jossa kävelimme suoraan hotellille nukkumaan. Perjantai aamuna lähdimme Milanon keskustaan pyörimään ja ihan vähän shoppailemaankin, jonka jälkeen suuntasimme junalla Genovaan.

Lauantai kului Genovassa kierrellen ja upeassa akvaariossa mereneläviä ihmetellen. Illalla olikin sitten jo kotimatkan aika ja kotiin saavuimme ilta yhdeksän jälkeen, väsyneinä, mutta onnellisina. 

Reissu oli todella onnistunut, tuuriakin oli matkassa lakkoilujen keskellä ja matkaseura oli mitä parasta!

Eväät mukaan ja menoksi!
Ready to go!

Ensimmäistä junaa odotellessa.

Maisemia.


Milanon asema.
Reppureissaajien kapsäkit.

Palailen kuvien kera sitten koeviikon jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...