torstai 16. lokakuuta 2014

Sade


Kyllä  se vaan täälläkin välillä sataa ja lujaa! Mutta välillä on ihan kivakin vaan kuunnella sisällä sateen ropinaa villasukat jalassa ja teekuppi kädessä. Oon nyt ollu kyllä ilmoista huolimattakin linnoittautuneena kotiin, koska flunssa se vain jatkuu ja jatkuu. Yskä ei meinaa ottaa loppuakseen ja tänään täytyisi yksi esitys pitää koulussa, joten olen elellyt siinä toivossa, että jos pysyn kiltisti sisällä niin paranen ennen esitystä. No, niin ei sitten käynyt. Eipä se muuten haittaa mutta ääni on aika painuksissa ja yskittää aina kun puhuu :D Eli hyvä juttu esityksen kannalta. Mutta onneksi puhuttavaa ei ole ihan hirveästi, sillä opettaja keskeyttää koko ajan ja höpöttelee omia juttujaan aiheeseen liittyen, joten saan aina välillä hengähtää ;)

Ps. Reilu yhdeksän viikkoa vaihtoa jäljellä. Vähän tuntuu hassulta, että odotan tämän loppumista ja muut voivottelee, että aika ei riitä kaikkeen matkusteluun ynm. Itselläni matkustusbudjetti lähenee loppuaan ensi viikon Italian reissun jälkeen. Sen jälkeen keskityn Nizzaan, elokuviin, ruokaan ja joulutoriin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...