tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ihan pihalla

 Viime aikoina olen poikennut talolla töiden jälkeen aina hetkeksi jotain tekemään. Kauniina päivänä on kiva vain istuskella riipputuolissa ja suunnitella tulevia remontteja puiden katveessa. Eihän tälläkään työmaalla aina tarvitse hiki päässä ahertaa, vaan voi ottaa välillä ihan rennostikin ja nauttia.


Minulla on ollut kesää varten jemmassa joitakin siemeniä, tilliä, ruohosipulia sun muuta, jotka on pitänyt jo kuukauden päivät laittaa multaan. Aina se vaan on unohtunut, eikä sopivaa paikkaakaan olla keksitty. Päätin kasata meille minihyötypuutarhan  kellarin nurkalle, epämääräiselle ja rumalle multakasalle, jolle ei ennen sähkötolpan poistoa tehdä mitään. Nyt siinä on varmastikin maailman rumin hyötypuutarha, mutta olkoon! :D Siinä eivät ole tiellä ja rumaltahan tuo paikka näytti aikaisemminkin. Tällä viikolla aion saada siemenet multaan, katsotaan mitä tulee, kun näin myöhään olen tässäkin asiassa liikkeellä. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan ;)



Ensi kesäksi voisi saada jo vähän nätimmän paikan jostakin nurkasta? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...