perjantai 22. tammikuuta 2016

Purkuhommat etenee

Antti katsastaa alkuviikon kokon jämiä.

Tällä viikolla talolla on touhunnut Franssin lisäksi pari apumiestä ja keskiviikkona munkin oli pakko päästä töiden jälkeen tekemään jotakin! Saatiin pari apumiestäkin (on kyllä kiitettävästi innokkaita purkajia liikkeellä!) mukaan ja kyllähän sitä taas saatiin edistystä aikaiseksi.

Töihin ryhdyttiin vasta pimeän aikaan.


Naurattaa tää mun sisustusfetissi. Vaikka olis minkälainen remonttikaaos niin alan aina sisustamaan jotakin nurkkaa, edes väliaikaisesti, heti tuntuu enemmän kodilta. Saadaan odottaa muuttoa vielä vuosikaudet, joten on ihan kiva ylläpitää "kotifiilistä", vaikka sitten yhdellä räsymatolla eteisessä. Sitä paitsi, suojaapahan tuo matto vähän lattiaa, kun tuossa jatkuvasti rampataan ;)

Alkuviikosta pojat saivat paljon aikaan. Keittiöstä lähti väliseinä, tapetit, muovilattia, kattokin paljastettiin pinkopahvin alta, palavat roskat on poltettu ja muutkin huoneet ovat edistyneet.

Tupa ilman väliseinää.
Tulisija koko komeudessaan, tai kauheudessaan ;D

Keskiviikkona päästiin vihdoin tulevan kodinhoitohuoneen, suihku/WC:n ja saunan purkuhommiin. Sauna ja KHH on nyt lähes purettu ja suihkun puolella ollaan hyvässä alussa.


Yllä kuvat tulevasta kodinhoitohuoneesta ja saunasta ennen siivousta ja purkua. Alla ollaan jo työntouhussa.


 Saunan seinän takaa löytyi mielenkiintoinen vanhan tulisijan jäänne. Saapa nähdä, saadaanko tämä purettua, tai vaihtoehtoisesti meidän vessaan tulee tulisija :`D

Nyt, kun pari päivää maltetaan niin sunnuntaina taas jatketaan. Saadaan apuvoimiakin, joten saadaan varmasti paljon aikaan. Jos saisi kunnon kuviakin napattua päivänvalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...