keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Sitä ihan tavallista arkea

Ensimmäiset pari viikkoa tää kaikki tuntui vain lomalta. Vaikka koulukin alkoi niin sieltä suunnattiin aina rannalle tai kaupungille, illalla juhlittiin ja aamuisin nukuttiin pitkään. No, nyt alkaa jo tuntumaan siltä ihan tavalliselta arjelta.

Kahvia!!

Oleskelen aika paljon kotona, vaikka kaupunki olisi täynnä paljon mahdollisuuksia. Koulun jälkeen ei kuitenkaan usein jaksa taas kävellä kaupungille, rannallakaan ei jaksa enää makoilla ja iltaisin ei voi lähteä yksin mihinkään.
Ranskan testiin valmistautumista.

Mun arki koostuu siis aikalailla koulusta, kotona hengailemisesta, ruoan tekemisestä, koulutehtävistä, siivoilusta, pyykinpesusta ja facebookissa roikkumisesta. Aika tylsää? No, arki se on täälläkin! :D
Niin epäterveellinen pastaillallinen, taas, mutta niin helppoa ja hyvää!! :D

Vähän alkaa koti-ikäväkin tuntumaan, Suomi tuntuu nyt kovin mukavalta paikalta elää ja kavereiden syksykuvat facebookissa saavat koti-ikävän suurimmilleen. Rakastan syksyä, ruskaa, viileneviä ja pimenviä iltoja. Mutta kaipa sitä aina haaveilee lämpimästä paikasta siellä loskan keskellä, eli nautitaan nyt sitten!


 
 
Juhlistettiin Märthan synttäreitä syömällä ulkona.


Yksin kotona, lounasta ja suomalaisen lehden lukua, ah!

Törkeen hyvää jäätelöä parin korttelin päästä!

Meidän kaunis olohuoneemme. Sohvat on rumat, mutta mukavat!

Ruokailutilaa. Onneksi tilaa on riittävästi neljälle ihmiselle :)

Portaat kakkoskerrokseen ja vielä yhdet ylemmäs niin päästään mun ullakkosviittiini :D

Ostin Märthalle synttärikukkia torilta.

  
 Olen opetellut syömään täällä oliiveja!! En oo voinut sietää niitä ennen, mutta nyt on saatava niitä kaiken mahdollisen ruoan kanssa :D Oikealla meidän pyykkejä kuivumassa ikkunan alla, vielä ei ole pyykin tippunut pitkin katua. Alla mun tän hetkinen lemppari viini, joka maksaa hurjat 2 €! Sujuu ranskantehtävätkin sutjakammin ;)Nyt täytyy taas jatkaa koulujuttujen parissa. Viikonloppuna saan äidin tänne ystävänsä kanssa kyläilemään. Kyllä vähän tuli äitiä ikävä tällä viikolla kun kouristelin kaksi vuorokautta hirmuisissa vatsakivuissa enkä uskaltanut lähteä lääkäriin (tyhmää, mutta en vaan pysty!) Takana on viikon verran flunssaa ja karmiva alkuviikko vatsakramppien kanssa, mutta nyt ollaan taas elävien kirjoissa. Täytyy ottaa silti iisisti ja jatkaa tylsää kotoilua vielä tämä viikko vaikka muut lähtisivätkin ja varmasti lähtevätkin juhlimaan viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...