perjantai 31. heinäkuuta 2020

Keittiön uusi pöytä ja penkkiKeittiössä aikaisemmin ollut pöytä todettiin vähän hankalaksi. Se oli aika iso, mutta siihen ei sitten kuitenkaan mahtunut kovin moni istumaan ja muoto oli sellainen, että se vei turhan paljon tilaa. Tästä kuljetaan eniten koko talossa, joten mahdollisimman vähän tilaa vievä pöytä, johon kuitenkin mahtuisi vieraatkin kahvittelemaan oli meillä jo pitkään suunnitelmissa.

Yritimme metsästää vanhaa pöytää pitkään. Kaikki olivat järjestään liian pitkiä tai syviä ja tuntui, ettei tilaan sopivaa pöytää ole olemassakaan. Sitten, ennen viime joulua silmiini osui Instagramissa eräs kirja, jonka päätin metsästää myös omaan hyllyyn. Sen sivuilta löytyi niin kivannäköinen pöytä, että päätimme, jos sopivaa pöytää ei löydy kesään mennessä, teetämme sellaisen puusepällä. Siihen mahduttaisiin sitten hyvin koko kasvava perhe, kun arkenakin pian tarvitaan yksi tuoli lisää pöydän ääreen.


Ei löytynyt vanhaa pöytää etsinnöistä huolimatta, joten tilasimme pöydän kirjan mallin ja omien mittojen mukaan. Lisäksi teetimme yhden penkin, sillä muut tuolit haluamme korvata vanhoilla talonpoikaistuoleilla, kun sellaiset vastaan sattuvat. Pöytä saapui sopivasti meidän hääpäivänä ja nyt se odottelee paikallaan vielä käsittelyä.


Pöytä on tuntunut käytössä sopivalta tässä vähän hankalassa tilassa, jossa kuljetaan paljon ja tilaa on sen puolesta aika vähän. Nyt on mahtuneet hyvin kahvittelijatkin ilman pöydän siirtelyä ja lisätuolien kantamista ees taas. :) Sitten jos paljonkin tarvitaan lisää pöytätilaa, löytyy sitä kuitenkin salin pöydän äärestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...