tiistai 8. tammikuuta 2019

Kolme vuotta talon hankinnasta

Niin se aika vain menee, tänään on kulunut tasan kolme vuotta talon ostosta. Pitkä aika, mutta toisaalta kovin lyhyt aika, tai nopeasti se kului. Vieläkin muistan miltä tuntui ajaa aamulla autioon pihaan lumihangen keskelle. Ja miltä tuntui avata ovi jäiseen taloon, kävellä huoneesta huoneeseen totaalisessa hiljaisuudessa. Kädet syyhysivät päästä töihin, mutta ympärilleen katsoessa ei oikein tiennyt mistä sitä edes aloittaisi. Mielessä oli kyllä aika kirkas ajatus lopputuloksesta (joka on tietty muokkautunut projektin edetessä moneen kertaan). Itse kuljin talon läpi ensin kamera kourassa ja nappasin kuvia sieltä täältä, jotta sitten joskus voitaisiin kuvia katsellessa muistella mistä aloitettiin. Ja aloitettiin kyllä aika sekasorrosta, jonka murtovarkaat ja vuosien tyhjillään olo olivat jälkeensä jättäneet.

Tässä muutama kuva ensimmäisestä päivästä talolla ja nyt, kolme vuotta myöhemmin:Kamari on saanut ainakin väriä :D Nyt mahdutaan koko porukka vielä samaan makuuhuoneeseen, mutta haaveissa olisi saada yläkertaan makuuhuone, jolloin tämä kamari vapautuu pojan huoneeksi.

Miltähän mahtaa tästä kolemn vuoden päästä näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...