perjantai 7. joulukuuta 2018

Tuunausta

Meillä on ollut eteisessä aina tämä musta Ikean lipasto jo kotoa muutosta lähtien ja se on ollut niin kätevä, että päätettiin pitää se vielä, vaikkei Ikean kalusteet ehkä parhaiten tänne sovikaan. Löysin vuosi sitten Kontista tämän vaaleanpunaisen peilin, joka sopii oikein passelisti lipaston päälle. Ei muuta kuin maalia pintaan! Maalasin molemmat pesun jälkeen Annie Sloanin Chalk Paintilla, sävynä Paris Grey. Maalasin kaksi kerrosta ja vahasin vielä lipaston pinnat, jotka ovat kovimmalla kulutuksella.


Lopputulos on oikein hyvä, mutta vähän harmittaa, että kaappi on lähes identtinen eteisen paneelin värin kanssa. Molemmat maalit oli jo hankittu aikapäiviä sitten ja olimme siinä käsityksessä, että eteisen paneelien maali (Uulan kalustemaali) olisi paljon ruskeampi, eikä näin vaalean harmaa. No, lopputulos on nyt tämä. Katsotaan, saako jompi kumpi joskus uuden, eri sävyisen maalipinnan.

2 kommenttia:

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...