maanantai 12. marraskuuta 2018

Kylpyhuone rakentuu osa 4: loppusuora alkaa

Ja loppusuoralla tarkoitan nyt sitä pitkän pitkää listaa kaikista "pikkujutuista", mitä on vielä tekemättä. Putkityöt ovat hyvällä mallilla ja oikeasti loppusuoralla. Sähkötyöt samoin. Kalusteitakin on asennettu ja moni muukin asia on saatu vetää listasta yli. Kylpyhuoneen remontin loppusuora on siis vihdoin alkanut.Vesiputket vedetään kaikki pintavetoina. Lämminvesivaraaja sijoitettiin tulevien portaiden alle.Sähkömiehen vierailun jälkeen päästiin jatkamaan katon paneelien asennusta.Lastulevyovi sai myös väistyä kauniimman, salista puretun kamarin oven tieltä. Kynnys vaatii vielä hieman askartelua. Sitten päästiinkin muun muassa lattialistojen asennuksen pariin.


Loppusuora jatkuu tästä kylpyhuoneen toisen oven asennuksella ( ja karmien askartelulla). To do-listalla on myös pesualtaan asennus ja taustan laatoitus, pyykkitornin sekä suihkukaapin asennus, jonka jälkeen loput onkin pitkälti sisustusjuttuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...