perjantai 16. joulukuuta 2016

Kiireinen viikkoViikko on jälleen hurahtanut. Frans on jatkanut töitä vintillä. Tarkoitus oli laittaa toiseen päähän vanhojen eristeiden alle paperi, ettei maa tulevaisuudessa ropisisi alakertaan. Iloinen yllätys olikin, kun parin huoneen kohdalla olikin jo paperi ja vain vain reunoja parannellaan. Välipohjan eristys onkin seuraavana työlistalla leivinuunin kunnostamisen ohessa. Ennen uutta eristekerrosta täytyy kuitenkin tehdä pohjatöitä tulevaa yläkertaa silmällä pitäen, ettei tarvitse sitten eristeiden seassa rakentaa lattiarakenteita. Ennen eristeitä vedetään myös alakerran lamppujen sähköjohdot valmiiksi paikoilleen, eteisen katto (vanha kulku vintille) paikataan ja suunnitellaan uusi kulku. 

Tuli myös testattua Porin Matin keittolevy ja lämmitettyä glögit vieraille. Reilu puolen litraa alkoi kiehua 13 minuutin kuluttua sytytyksestä.


Tällä viikolla on tullut suunniteltua ensi vuoden remonttia, käytyä pankissa, nähty ensimmäiset piirrustusehdotukset tulevasta suihku/KHH/wc -tilasta, teetetty arvio kiinteistön tämän hetkisestä arvosta ja saatu meidän tontti vihdoin rekisteriin. Nyt suunnataan pikavisiitille talolle kaatamaan ensimmäinen joulukuusi omaan kotiin, omasta "metsästä". Tätä on odotettu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...