tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulukahvila 3.12.2016

Viikonloppuna järjestimme ensimmäisen kahvilamme talolla. Ainakin tämän kokemuksen perusteella voisimme hyvinkin järjestää ensi vuonna saman uudelleenkin. Kaikki sujui hyvin ja päivä kului nopeasti vieraiden kanssa jutellen, joita olikin päivän aikana hieman yli sata. Kiitos päivän onnistumisesta kuuluu meidän mahtaville apujoukoille, leipuriapulaiselle, äidille, appivanhemmille ja kaikille tsemppaajille. Aikamoinen rutistus tämä oli kaiken remontin keskellä, mutta kyllä kannatti! Nähtiin paljon tuttuja ja yhtä paljon uusiakin tuttavuuksia. Oli hauska kuulla tarinoita talosta, jutella remontista ja huomata kuinka kiinnostuneita ihmiset ovat vanhan talon kunnostamisesta.

Ainut mikä päivän aikana jäi vähemmälle, oli kuvaaminen, mutta tässä joitakin otoksia.

Aamulla pari tuntia ennen kahvilan avaamista paistoi aurinko ja salissa oli jo mukavan lämmintä.

Pöydän kattamista viimehetkillä.

 Yllä aitan joulukoristusta ja alla ainut valmis "huone", eli huussi :D

Illan pimetessä.Illan viimeisten vieraiden kanssa istuttiin iltaa loppuun saakka. Meidän päivä päättyi kahvilan sulkemisen, tavaroiden kasaamisen ja saunan kautta sängyn pohjalle. Kiitos vielä kaikille ihanille kävijöille! Moni toivotti jaksamista, kiitos, sillä sitä varmasti välillä tarvitaan!

Rauhallista joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...