tiistai 1. marraskuuta 2016

JoulukahvilaJoulukuun alussa me laitetaan pystyyn pieni joulukahvila talolla. Innostuttiin jo vuosia sitten ravintolapäivästä, ruokakarnevaalista, jona kuka tahansa voi perustaa päiväksi esimerkiksi kahvilan tai ravintolan. Ravintolapäivästä voi lukea lisää täältä.
  
Aikaisemmin ei vain ole ollut sopivaa paikkaa tai ideaa, mutta nyt on paikka ja parantumattomana joulufanina idea joulukahvilasta tuntui mieluisimmalta näin ensimmäiseksi kahvilakokeiluksi. Lisäksi joulutunnelma peittää hyvin alleen meidän "hieman" keskeneräisen projektimme ;)

Ennen ravintolapäivät järjestettiin muutaman kerran vuodessa, mutta tänä vuonna tuo tiettyjen ravintolapäivien viettäminen tuli tiensä päähän, kun ihmisiä haluttiin rohkaista perustamaan ravintolansa koska vain, päivästä riippumatta. No, meidän päiväksi on nyt valikoitunut sitten lauantai 3. joulukuuta. 

Joulukahvila avaa ovensa klo. 13.00 ja on avoinna aina iltaseitsemään. Tarjolla on ainakin lämmintä juomaa, kahvia, teetä ja glögiä, sekä jotain pientä kastamista. Pipareita löytyy takuulla! Pidetään tarjoilut simppeleinä, koska meillähän ei ole tällä hetkellä keittiössä edes lattiaa ruoanlaittovälineistä puhumattakaan. Lattia ahkeroidaan valmiiksi, mutta keittiö ei ihan ehdi, epäilen ;)

 Kahvilan hinnaston ja rahastuksen mottona toimii "keep it simple", eli kupponen kahvia kustantaa tasan euron, santsatakin saa, kupin jos toisenkin ja käteisellä pelataan. Pikkukolikoita siis taskun pohjalle.

Tervetuloa poikkeamaan, nauttimaan kuppi kuumaa ja fiilistelemään joulua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos teille,ihanalle nuorelleparille, tunnelmallisesta joulukahvilasta! Teitte meidät iloisiksi :) Tsemppiä remppaan, ihana koti tulossa!

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kovasti vierailustanne!:) Oli niin mukava ja lämminhenkinen päivä. Kiitos tsempistä, sitä varmasti tarvitaan :D

    VastaaPoista

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...