tiistai 11. lokakuuta 2016

Viikko 40: Edistystä


 Tällainen pitkäaikainen (ikuisuus) remontti ei varsinaisesti sovi meikäläisen luonteelle, mutta ihmeen vähän sitä on tullut turhauduttua remontin etenemiseen. Tämä rossiprojekti on ensimmäinen, joka todella turhauttaa. Edessä on vielä piiiiiitkä lista vaiheita, ennen kuin lankkuja saadaan asetella takaisin paikoilleen, mutta onhan perustat hyvä tehdä nyt kunnolla, kuin kymmenen vuoden päästä talolla asuessa. Tällä viikolla ollaan kuitenkin alettu edistymään tässäkin projektissa ja ensimmäisiä rossin rakenteita on päästy tekemään Ostin keittiöön jo matotkin, vaikka lattiasta ei ole tietoakaan ;)

Viikonloppuna saatiin vähän apumiehiäkin talolle. Päästiin oikein yläilmoihinkin, kun veljet ajoivat pihaan nosturin, jolla päästiin 26 metrin korkeuteen. Nosturin avustuksella Frans pääsi purkamaan navettarakennuksen katolta lahonneen tuuletus "häkkyrän" ja saunan vanhan piipun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...