maanantai 5. syyskuuta 2016

Sadekelillä


Viikonlopulle suunnitellut maalaus-ja pihatyöt eivät oikein toteutuneet sateisen kelin vuoksi, mutta saatiinpahan kokko taas poltettua. Tällä viikolla saadaan kantaa ulos taas uuden kokon verran puutavaraa purettavasta rossista. Tällä viikolla olisi tarkoitus aloittaa myös tulisijaremontti! :)Kurkittiin jo vähän kuistin laudoituksen alle. Alapuut pääsevät vaihtoon ja kuisti saa uuden alalaudoituksen.
Sade sai meidät ryhtymään sisätöihin. Tyhjättiin vintillä piippujen reunustoja sekä kuistin ja tulevan kylppärin kohtaa. Kuistin katto täytyy paikata, jonka vuoksi uusi kulku vintille tulee "kylpyhuoneeen" nurkkaan. Osa vinssattiin alas, joka olikin yllättävän nopeaa, aukon ympäriltä Frans lapioi vain alas. Se oli aina tauon paikka, kunnes pöly taas laskeutui. :DPihallakin ehdittiin vähän järjestelemään paikkoja. Maalintekotarvikkeet kannetaan pois tällä viikolla, nyt jätetään suosiolla navetan takaseinän maalaus ensi kevääseen. puitakin ehdittiin hetki halkoa ja pinota ennen sateen jatkumista. Jospa tällä viikolla olisi sen verran paremmat kelit, että viitsisin ryhtyä aidan vaakarimojen maalauspuuhin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...