keskiviikko 24. elokuuta 2016

Loma naantalissa

 Alkuvuodesta varattiin meille pieni loma Naantaliin, että työmaalta olisi "pakko" lähteä ja ottaa edes yksi viikonloppu ihan rennosti, syödä hyvin ja nukkua pitkään. Lähdettiin perjantaina puolen päivän aikaan kohti lounaspaikkaamme, Wanhan Rauman kellaria. Ruoan jälkeen harhailtiin hetki vanhassa kaupungissa. Matka jatkui kohti Naantalia ja matkalla pysähdyttiin kiinnostavan näköiselle kirpputorille, Vanhaan Nestoriin. Ja siellähän oli vaikka ja mitä. Tehtiin pikainen kierros ja sovittiin tulevamme seuraavana päivänä uudelleen.
 Naantaliin saavuttuamme kirjauduimme hotelliin. Yövyimme vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Bridget Inn majatalossa. Hyvällä paikalla, siisti, kodikas, mukava paikka. Taidetaan mennä joskus uudelleen, jos Naantaliin vielä eksytään. Aurinko paistoi ja lämmintä piisasi, Raumalla kun vielä satoi ja satoikin kaatamalla.


 Kurkimme heti hotellin nurkkia, ihanat tulisijat, isot ikkunat, kauniit kattokruunut. Lähti taas salin sisustussuunnittelut käyntiin, mutta kyllähän me ideoitakin lähdettiin hakemaan. ;) Sitten lähdettiinkin harhailemaan vanhaan kaupunkiin ja satamaan. Päivällinen nautittiin Kaivohuoneen terassilla ja ai että, kun oli hyvää! Seuraava päivä starttasi aamupalalla ja taas lähdettiin kiertelemään. Tutkittiin myös Naantalin museo.


Museon jälkeen suunnattiin sinne kirpputorille ja kannettiinkin sieltä autollinen kaikkea, eikä ollu hinnalla pilattua tavaraa. Frans sai kasan työkalupakkeja, minä kaiken maailman tekstiilejä, koreja, lampun varjostimia, keittiöön löytyi toinen valaisin, kamariin myös pari lamppuprojektia ja seinävitriini. Kirpputorin jälkeen poikettiin vielä Bauhausissa, josta Frans sai vihdoin monitoimikoneensa kaikkine osineen ja minä lyhtyjä ja ripustimia, niin saan viimeistellä navetan juuri sopivasti, kun illat alkavat hämärtymään. Onnistunut reissu kaiken kaikkiaan!


Lauantai iltana syötiin vielä hyvin ja seuraavana aamuna nukuttiin pitkään, nautittiin aamupala ja lähdettiin pienen kävelylenkin jälkeen kohti kotia ja sitä työmaata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...