torstai 26. toukokuuta 2016

Kaikenmoista tapahtuu


 Nyt on vapaa-aika kortilla! Ehkä meillä on väliaikaisesti liiankin monta rautaa tulessa, joten nyt vain pieni kertaus viimeaikojen tapahtumista. Talolla on muun muassa siivottu, korjattu ulkorakennusten kattoja, viimeistelty huussi, istutettu, suunniteltu, taas siivottu, trimmeröity, grillattu, kuskattu lavallinen roskia pois, purettu sikalaa ja vielä vähän siivottu. Kerrankin kuvaaminen jäänyt vähemmälle ;)

Hommattiin meille oikein höyläpenkkikin niin saadaan alkaa pikkuhiljaa väsäämään meille verstasta navettaan. Ennen penkin sisälle kantamista navetta piti jälleen kerran siivota. Miten sinne aina kertyykin niin paljon roinaa? Pihaan tilattiin alkuviikosta roskalava, johon tyhjennettiin kaikki roskat lajittelukeskuksena toimineesta sikalasta, jonka jälkeen leka alkoi heilua. Kaverin kanssa tehtiin onnistunut kotitreeni.


 Huussi viimeisteltiin tuuletusputkella (jota en tietenkään muistanut kuvata) ja kukkapenkillä. Liiterin siivousta.
Grillin hakureissu Siikaisista oli pieni seikkailu, mutta nyt on grilli vihdoin pihassa ja ekat makkarat grillattu!
Sisätiloissa ei ollakaan maltettu jatkaa näillä mahtavilla keleillä. Tätä kirjoittaessani ulkona kylläkin sataa kaatamalla.
Kaikista näistä viime aikojen touhuista tulee vielä vähän kattavammat jutut kuvien kera! Eilisen illan vietin pihaa trimmeröiden, jonka lopputulosta en myöskään huomannut ikuistaa. Viikonloppuna on luvattu taas kesäisiä säitä, josko työt taas jatkuisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...