lauantai 28. helmikuuta 2015

Tapetit


Mehän ei olla koskaan tapetoitu ja kyllähän siinä muutama ärräpää lensikin, mutta ihan hyvä lopputulos näin ensikertalaisilta. Aluksi oli ihan pakko harjoitella vaatehuoneeseen yhdellä kirpparilta löytyneellä kaistaleella. Tuohon tulee keskelle peili, niin kehystääpä sitä sitten kivasti. Sitten aloitettiin tositoimet makuuhuoneessa! Ruututapetti on onneksi helppo kohdistaa, vaikka tää makkarin tapetti ei kohdistunut mitenkään kovin hyvin, joka toinen ruutu meni hyvin ja sitten seuraava heitti muutaman millin. No, onneksi sitä ei huomaa ollenkaan tuosta ruutujen sekamelskasta. Illalla sain vielä päähäni tapetoida jäljelle jääneille paloilla keittiön oven taustan.

Viimeisenä tapetoitiin toimisto aivan mahtavalla löydöllä! Tuo toimiston tapetti on joskus jollain bloggaajalla ollut makkarissa ja sillä hetkellä rakastuin ruututapetteihin. Vähän taas jännitti, että mahtaako väri olla liian tumma, mutta taas sai huokaista helpotuksesta. Tapettia ei oltu hinnallakaan pilattu, kun sen löytölaarista löysin hintaan 5,90 € rullalta. Ei ainakaan konkurssiin menty tämän seinän takia! Odotan innolla kalusteiden paikoilleen laittamista. Tuota tummaa seinää vasten tulee ainakin valkoinen sänky/sohva ja musta divaani, aijai!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...