torstai 26. helmikuuta 2015

3h+k+2vh+kph+p

Muutama viime viikko on vierähtänyt kotiprojektin parissa niin, ettei vapaahetkiä ole juuri vietelty. Uusi koti sijaitsee Porissa (minne ei koskaan pitänyt muuttaa?!) ja on täyden remontin tarpeessa sähköjä myöden. Vain vessassa selvitään pienellä ehostamisella. Tällä hetkellä remonttia on takana puolitoista viikkoa, joista olen viettänyt asunnolla vähintään 15 tuntia päivässä repien tapettia, maalaten ja siivoten. Olen tässä samalla kuvaillut projektin edistymistä, mutta aloitetaan nyt niillä ennen-kuvilla, jotka on otettu päivänä, jona saimme avaimet asuntoon.Kaikki sähköt kulkivat muovikoteloissa. Pistorasiat ja valokatkaisijat näyttivät aika mielenkiintoisilta.


Vaatehuoneita on kaksi.

Eteinen. Huomatkaa komia sähkökaappi keittiön oven päällä :D
Makuuhuone.

Valoisa olohuone.


Wc ja kärsinyt ovi. Vessasta kannettiin ulos peilikaappi ja joku kaappikyhäelmä samantien.Sinivihreä keittiö.Likaa, tarroja ja lukematon määrä reikiä sienissä, kaakeleissa, kaikkialla!
Tästä siis aloitettiin ja onneksi paljon on jo edistytty! Lisää kuvia edistyksestä luvassa, kun seuraava vapaahetki taas koittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...