keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuukausi


Niin se aika rientää ja jo kuukausi kotoilua Suomessa takana päin. Ja vieläkin olen vähän hukassa. Listasin vaihdon aikana niitä elämän suuria kysymysmerkkejä koskien Suomeen paluuta ja arkea siitä eteenpäin. Silloin ajattelin, että kuukaudessa olisin saanut asiat varmasti kuntoon, mutta ei se nyt taas ihan niin mennyt. Asuntoasia on vielä täysi mysteeri (mutta työn alla), koulu on osoittautunut ehkä rankemmaksi mitä edes pelkäsin, opinnäytetyö odottaa tekijäänsä koskemattomana ja häiden järjestelyjä on vaan lykätty ja lykätty. Juuri nyt olen myös kipeänä, tekemässä korjauksia Business gamen liiketoimintasuunnitelmaan kaverin luona. Kaikkein mieluiten olisin nyt kotona, sängyssä ja untenmailla nuhani kanssa. Alkaa Nizzan rento meininki muistumaan mukavasti mieleen.

Ensimmäinen reissu Monacoon.

Nyt on siis ryhtiliikkeen aika! Kouluasiat ovat sen verran hyvässä mallissa, että nyt ei luovuteta. Asunto löytyy aikanaan ja voidaan hetkeksi taas unohtaa muuttopuuhat, eikä niiden hääjuttujenkaan kanssa kannata enää kauaa vitkutella. Nyt kun viimein tämä kaamos alkaa minuunkin vaikuttamaan, on vihdoin kiva katsella syksyllä napsittuja kuvia Nizzan lämmöstä. Hetken se vei, mutta vihdoin alkaa aika kultaamaan muistoja. Ei se nyt niin kamalaa ollutkaan, ainakaan aurinkoisina päivinä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...