perjantai 28. marraskuuta 2014

Kotona, Sonjalla, koulussa...

Niin se arki vaan rullaa ja rullaa. Päivät vaihtuvat välillä nopeasti, välillä tuskallisen hitaasti. Raksinpäiviä kalenterista ja ostin jopa joulukalenterin, jotta nämä viimeiset viikot kuluisivat muka jotenkin mukavammin? :D Kyllä, koti-ikävä painaa. Eikä sitä auta lähestyvät loppukokeet. Loppuaika on aikalailla koulua, pänttäämistä ja kokeita. Säätiedotus lupaa sadetta, sadetta ja sadetta. Kumisaappaat on ollut jokapäiväisessä käytössä, kun koskaan ei tiedä milloin vettä tulee ja lujaa. 

Ensi viikolla saan vielä viimeisenkin kyläilijän, Hannan piristämään arkeani. Toivotaan, että ilmat suosii ja saan vielä kerran nautiskella Nizzasta ennen kokeita ja lähtöä kotiin. Toinen mitä odotan kuin kuuta nousevaa on joulukuu! En malta odottaa kaupungin joulukoristusta, joulutoria ja joululauluja! Vähän jo etukäteen koristelin huonettani ja hankin sen suklaakalenterin. Ai niin, ja ensimmäinen joulutorttusatsi on syöty ja glögit hörpitty. Vähän on hakusessa joulufiilis kun ulos katsoessa tulee lähinnä mieleen Suomen syyskuu.. Mutta kun ne jouluvalot saadaan kaupunkiin, niin eiköhän se siitä lähde! :)

Skypettelyä. Mirokin siellä kuikuilee <3
Joulutorttujen leivontaa. Taikinan tein ensimmäistä kertaa itse!

 

Kaverille kans! Kiikutin tortut ja glögin muutaman korttelin päähän, jossa vietettiin oikein tunnelmallinen ilta kynttilöiden ja elokuvan parissa. Piti vissiin koulua tehdä? Hups..


Vasemmalla jäljellä olevat koulupäivät ja oikealla jäljellä olevat päivät ennen Nizzan hyvästelyä ja kotiinpaluuta.


 Hyvä ruoka, parempi mieli! Oli huono päivä niin piti tehdä helmipuuroa piristämään. Koulussa taas ei toiminut netti ja kasa koulutehtäviä odotti tekijäänsä, joten hain cappucinon, patongin ja suklaamuffinsin helpottamaan ahdistustani. Auttoi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...