sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Antti kylässä

Torstai:

Antti saapui puolilta päivin ja itse kävin vielä parilla luennolla koulussa, jonka jälkeen lähdettin rannalle katsomaan auringon laskua. Rannalta suunnattiin kaupungin kautta kauppaan hakemaan tortillatarvikkeita. Kokkailtiin vähän ja juotiin viiniä. Sitten siinä kävi niin että koti-ilta vaihtui bileillaksi ensin kotona aloitellen ja lopulta siirryttiin baariin. Ilta oli aika vaihdikas, mutta hauska! Aamulla oli taas sellainen fiilis, että sen viimeisen drinkin olisi ehä voinut jättää ostamatta :D

Perjantai:

Perjantaina aamupalan jälkeen lähdettiin shoppailemaan. Tai siis Antti shoppaili, minä vain valitsin vaatteita ja tyydyin olemaan stylistinä. Taisi mennä pojan koko vaatekaappi uusiksi? :D Shoppailujen jälkeen otettiin päikkärit ja lähdettin syömään. Ja mehän syötiin! Alkuruokakin oli niin valtava, että pääruoat ei vaan mahtunu enää kokonaan. Illalla istuttiin iltaa vaihtarikavereiden luona, jonka jälkeen mentiin kiltisti kotiin nukkumaan.
Lauantai:

Jälleen aamupalan jälkeen lähdettiin ulos, tällä kertaa tuohon viereiselle linnakukkulalle katselemaan maisemia. Maisemakierroksen jälkeen haettiin jätskit ja lähdettiin vielä hetkeksi kaupungille shoppailemaan. Lounas syötiin puistossa päivää paistatellen. Tällä viikolla on ollut aivan täydellinen ilma! Illalla lähdettiin isolla porukalla syömään hienoon ravintolaan. Hyvää oli ja mahat saatiin täyteen! Antin kanssa lähdettiin taas aikaisin kotiin nukkumaan, koska aamulla oli aikainen herätys.Sunnuntai:

Kuudelta ylös ja aamupalan kautta bussipysäkille. Mielenkiintoista, että heti kun Antin kone nousi Nizzan kentältä, alkoi sataa :D Antti siis toi ja vei auringon paisteen mukanaan. Ennen Antin tuloa täällä oli meinaan sellainen myrsky, kaatosade ja ukkonen, että kadut tulvi ja yölläkin oli valoisaa kun salamoi jatkuvasti.


Takana on rentouttava ja hauska viikonloppu, mutta nyt takaisin arkeen ja koulutehtävien pariin. Se olisi sitten tasan kuusi viikkoa vaihtoa jäljellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...