torstai 9. tammikuuta 2020

Neljä vuotta remonttia takana


Jo neljä vuotta kulunut siitä, kun tämän urakan aloitimme. Muistan ensimmäisestä päivästä talolla, kuinka innoissamme olimme ja harmitti, kun päivä oli niin lyhyt. Aurinko paistoi ja pakkanen paukkui. Lunta oli yli puolimetriä. Siitä alkoi lähes taukoamaton remontti, jonka loppu ei häämötä vieläkään. Olemme kuitenkin ehkä vähän jo tykästyneetkin ajatukseen, ettei tämä tule koskaan täysin valmiiksi. Paikkojen laittaminen hitaasti, ajatuksia ja suunnitelmia haudutellen on osoittautunut hyväksi tavaksi edetä. Ideat jalostuu vuosien aikana ainakin niitä ihan alkuperäisiä paremmiksi ;)


Sali oli jaettu kolmeksi huoneeksi, käsittääksemme evakoita varten. Yllä yksi pienemmistä huoneista.


Salin kaakeliuuni ja salia jakanut seinä. Oikealla näkyvässä nurkkauksessa sijaitsee nykyään kylpyhuoneen kodinhoitonurkkaus ja ovesta on kulku edelleen keittiöön.


Leivinuuni ja väliseinällä jaettu keittiö. Tällä hetkellä askartelemme keittiöön listoja, leivinuuni lämmittää tuvanpäätä vuoronperään pönttöuunin kanssa ja puuhellan uudelleen muuraus on alkuvuoden työlistalla.


Remontti jatkuu, sisällä ja ulkona, ehkä tulevaisuudessa vielä yläkerrassakin. Varmaa on vain, että tekeminen ei tule loppumaan ja se on ihan jees! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...