torstai 7. maaliskuuta 2019

Kylpyhuone rakentuu osa 6: sisustus


Aluksi ajatus olisi esitellä valmiita huoneita, kun ne todella olisivat viimeistäkin listaa myöden valmiit, mutta nyt on kyllä pakko todeta, että se päivä voi olla vielä kaukana. Haluan kuitenkin tuoda tämän "kylpyhuone rakentuu" postaussarjan viimein päätökseen ja esitellä siis 99 % valmiin kylpyhuone/kodinhoitohuoneemme.

Jännityksestä huolimatta tämä tila onnistui hyvin, ehkä paremmin, mitä uskallettiin toivoakaan. Aluksi huoletti tilan riittävyys niin moneen toimintoon: suihku, wc, pyykinpesu ja säilytystila, mutta loppujen lopuksi kävikin niin, että tila tuntuu ruhtinaallisen suurelta ja toimivaltakin vielä. Olemme siis olleet lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Toinen epäilys itse sisustuksesta, väreistä ja materiaaleista alkoi toden teolla painaa, kun piti alkaa todella tehdä päätöksiä hankintojen suhteen, eikä niitä enää voinut jättää hautumaan. Itse ainakin mietin, että osaammeko todella päättää yhteen sopivat elementit, jotka kuitenkin olisivat meidän näköiset, kodikkaat, mutta silti käytännölliset ja mitä vielä? Tässäkin suhteessa lopputulos onnistui miellyttämään ainakin omaa silmää ja kaikki on muutaman kuukauden asumiskokemuksella osoittautuneet meille käytännöllisiksi ja sopiviksi valinnoiksi.

Parasta tilassa on ehdottomasti iso ikkuna, josta tulvii luonnonvaloa, kovasti haaveillut lattialaatat, joihin onneksi päätimme panostaa sekä vanhat materiaalit (ovet, allas, kattopaneelit...), jotka sulauttavat tilan melko hyvin vanhan talon tunnelmaan, vaikka tilassa paljon nykymukavuuksia onkin.

1 kommentti:

  1. Ihastuin tuohon vessaan aivan täysin. Kova on urakka! Jännittävä selata kuvia kuva kerrallaan, kun näkee koko projektin. Kiitos siis jakamisesta. Meillä myös alkaa putkityöt keväällä. Kovasti jo odotellaan.
    http://www.orimattilanputkityo.fi/

    VastaaPoista

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...