tiistai 18. syyskuuta 2018

Kylpyhuone rakentuu osa 3: lattian laatoitus


Tätä päivää oli odotettu, kylppärin laatoitusta. Laattojen päättäminen oli kyllä yksi hankalimmista sisustuspäätöksistä. Ajatus oli kyllä päässä, miltä lopputulos tulisi näyttämään, mutta silti konkreettiset päätökset pintojen suhteen on ollut yllättävän hankalaa tehdä. Lopulta jo vuosien tuumailun jälkeen päätettiin hankkia juuri ne laatat, jotka olivat alun alkaenkin mielessä. Rautakaupoissa on ollut paljon saman tyyppisiä koossa 10x10, mutta ne eivät oikein miellyttäneet omaa silmää ja haaveilimme isommista laatoista. Ne saatiinkin hankittua Porin Tiles Pointin kautta. Saimme siellä oikein hyvää ja asiantuntevaa palvelua, kiitos siitä! Laattojen saumat saumattiin marmorinvalkoisella saumauslaastilla.


Lopputulos oli jopa parempi, mitä uskalsimme toivoa. Toivottavasti remontin edetessä kaikki valinnat sopivat sitten yhteen ja lopputulos on se, mitä siellä päässä on pitkään pyöritelty. :D Seinien maali näyttää kyllä joka kuvassa niin erilaiselta, vaaleansinisestä aina tumman harmaaseen. Sävy on Uulan Utu, siniharmaa, joka on kyllä kovin kameleonttimainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...