keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Hyvää itsenäisyyspäivää!Itsenäisyyspäivä ja vapaapäivä! Remontin kanssa ollaan eletty hiljaiseloa viime ajat monestakin syystä, kiirettä töiden ja muiden "projektien" parissa. Aikaa ei ole riittänyt edes pikaiseen talolla poikkeamiseen, mikä on kyllä harmittanut. Remonttimoodin löytäminen uudelleen tauon jälkeen ei olekaan ihan niin helppoa. Tällä viikolla saadaan asiaan toivottavasti muutos, kun muut kiireet ovat alkaneet jo hieman hellittämään. 

Suurin loppuvuoden harmistus oli, kun totesimme, ettei aika tänä vuonna mitenkään riitä Joulukahvilan pitämiseen. Tämä olikin ihan hyvä päätös, koska järjestäminen olisi ollut täysi mahdottomuus vaikka olisikin tehty pitkää päivää. Itsellä ei ainakaan olisi energiat riittäneet työpäivien jälkeen ja viikon päästä olenkin jo kauan odotetulla äitiyslomalla. Fransinmäelle ollaan siis saamassa uusi pikkuisäntä tammikuussa, jos kaikki menee hyvin loppuun asti. Oma osallistuminen remonttiin syksyn aikana on ollut aika heikkoa juuri tästä syystä ja onhan tämä aiheuttanut montaa "ylimääräistä" askaretta ja menoa isännällekin, siksikin vapaa-aika (lue remonttiaika) on ollut todella vähissä.


Vaikka siis remonttiaikataulut, suunnitelmat ja toteutus ovat olleetkin pieni pettymys tältä vuodelta, on syy niiden takana ollut todella toivottu ja kaiken arvoinen! Vuosi sitten haaveilimme lämmittävämme jouluglögit puuhellalla ja viettävämme vähän joulua talolla. Puuhellan kohdalla on kuitenkin vain aukko, eikä yhdessäkään huoneessa mahdu edes istumaan, saatikka tarkene ilman kunnon ulkovaatteita. Suurempi ja pitkäaikaisempi haave on ollut kuitenkin päästä viettämään joulua joskus oman pikku perheen kanssa, ehkä siis ensi jouluna! <3 Jännä ensi vuosi siis tulossa, katsotaan miten pikkukaveri vaikuttaa remontin etenemiseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...