perjantai 16. kesäkuuta 2017

Lomaviikot 1 ja 2


Loman alussa tuntui, kuin olisi vasta kevät. Piha alkoi vasta vihertämään. Irroitettiin kuistin alimmalta portaalla ollut huokolevy ja alta löytyi tämä reikä, joka paikattiin. Alkulomasta oli myös niin kylmä, että jouduttiin lämmityspuuhiin.


Löysin kirpputorilta itselleni täydellisen kahvipöydän kuistille. Jatkettiin kuistin hiomisurakkaa ja päätin maalata jo yhden seinän, koska en vaan jaksanut odottaa :DSeinän väriksi valikoitui minttu, yksi lempiväreistäni ja johonkinhan sitä oli pakko saada!


Minun maalatessa Frans putsasi kuistin kaapinovien saranat vanhasta maalista keittämällä.Kamarin ovilistat saivat ensimmäiset maalikerroksensa.

 

Uusi sähkökaappi tulee toiseen kamariin paremmin piiloon ja seinään upotettuna. Frans askarteli paikkaa valmiiksi ja sähkömies kävi jatkamassa tuvan pään sähkötöitä.Tulihan se kesä sieltä sittenkin. Vietettiin kunnon kesäpäivä kukkaseppeleiden ja pihaleikkien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...