lauantai 29. huhtikuuta 2017

Viikko vierähtää

Tällä viikolla poltettiin yli vuoden takapihalla lojunut risukasa pois. Vielä yksi risukasa odottaa vuoroaan, mutta se ei onneksi ole mitenkään tiellä, joten saa jatkaa odottelua.
Torstaina noudettiin meidän jalkalistat tai oikeastaan jalkalankut :D Näitä päästään laittamaan aina, kun huone kerrallaan alkaa valmistua. Hirsikamari ja sali ovat siis ensimmäiset. Betonisäkit odottavat huomista, siitä lisää myöhemmin ;) Kotiutettiin myös Torista ostetut pinkopahvit odottamaan salin pintaremonttia. Nupinnaulat täytyisi vielä jostain metsästää.


 Frans vietti syntymäpäivänsä talolla räntäsateessa ja eteisen/kylpyhuoneen pohjaa tyhjäten. Nyt pitäisi kaikki purkaminen ja tyhjentäminen olla takanapäin ja hommat alkavat ihan oikeasti etenemään. Vielä vähän siistitään pohjaa ennen huomista kirvesmiehen vierailua.


 Täällä kulkiessaan saa hyvän jalkatreenin, kun "kynnykset" ovat hieman korkealla :D

Napattiinpa vielä kuva muistoksi täältä kuopan pohjalta. Tämän vuoden aikana se näyttää toivottavasti jo aivan joltain muulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...