tiistai 21. helmikuuta 2017

Muutoksen tuulia


Vaikka eilen satoikin jälleen hieman lunta, heräsin aamulla linnun lauluun ja kevättä on selvästi ilmassa! Aurinko paistaa, tuntuu kuin akut latautuisivat ja energiaa olisi vaikka muille jakaa. Silloin saan yleensä päähäni järjestää huonekalut uuteen järjestykseen, mutta nyt tehdäänkin muita muutoksia. Jo jonkun aikaa (vuoden ajan) on ollut mielessä blogin "uudistaminen", joka koskee nyt kyllä lähinnä nimeä, ainakin ensihätään. Nimi "Laura Maria Auroora" ei oikein enää kuvaa blogin sisältöä, joka oli ennen lähinnä oma kuvapäiväkirjani. Reilun vuoden ajan sisältö on ollut kuitenkin 99 % taloprojektiin liittyvää. Olisiko jo aika kääntää sivua? 

Nimen muutosta olen lykännyt, koska mitä jos en haluakaan tästä vain talo/remonttiblogia? Mikä se uusi nimi edes olisi? Mutta koska viimeisen vuoden aikana ei ole tullut kirjoitettua muusta, niin nyt päätin, että on aika muuttua, vaihtaa nimi ja se nimi on Fransinmäellä. :)

Tämän viikon aikana olisi tarkoitus vaihtaa siis blogin nimi Laura Maria Auroorasta uudeksi,  Fransimäellä-blogiksi. Samalla voisin yrittää vähän skarpata päivitysten kanssa, sillä viime ajat ovat olleet hieman hiljaisia kiireisen arjen keskellä. Juttua kyllä alkaa riittämään, kun kevät tuo tullessaan monen moista muutosta ja työtä taloprojektiin liittyen. Sitä paitsi, ei uusi nimi tarkoita, että sisällön olisi pysyttävä tiukasti kyseisen projektin raameissa, tämä on blogi, joka kertoo meidän elämästä Fransinmäellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...