keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Huhuu

Aurinkokin pilkahti viikonloppuna.

 Parin viikon hiljaiselon jälkeen päätin tulla ilmoittamaan, että täällä ollaan ja remontoidaan, vaikka hiljaa ollaankin ;) Taas on ollut niin paljon kaikenlaista, että kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Talolla ollaan jatkettu vintin parissa ja viime viikolla aloitettiin kattojen paikkaus. Kamareissa tulisijojen yläpuolella oli kolot, jotka oli tukittu parilla laudanpätkällä (kuva alla). Ne ja pari muutakin "paikattua" kohtaa paikataan lankuilla vähän nätimmin. 


Aloitin viimein (ja vain aloitin..) salin katon pesu-urakan. Huh, siinä saa niskansa kipeiksi, mutta on yllättävän nopeaa. Frans nyppii katosta vielä naulat niin minä jatkan pesua pikkuhiljaa. Jo nyt meillä on kutina, että katosta tulee aika mahtavan näköinen. :)

Kuvassa Franssin vasemmalla puolella hieman pestyä kattoa, vaikkakin vaatii vielä muutaman pyyhkäisyn siitäkin.

 Kattoja paikataan naapurista löytyneillä vanhoilla kattolankuilla.


Paikkaamisen lisäksi oijottiin hieman pontista karanneita lankkuja.Viikonloppu kuluu taas pitkälti talolla. Remontin lisäksi olemme suunnitelleet tai ainakin yrittäneet suunnitella ensi vuotta ja hoitaa tarvittavia paperi- ja lupajuttuja pois käsistä pyörimästä. Talosta piirretään parhaillaan piirrustuksia ja wc/suihku/kodinhoitohuonekin alkavat viimein saada sen lopullisen muotonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...