keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Melkein valmista

 Täällä on jo melkein valmista ja Mirokin alkaa kotiutua ;)


Mutta tässä vielä vähän kuvia loppusuoralta. Muuton jälkeen on ollut aika kiireistä eikä päivittäminen ole pysynyt ajantasalla. Tästä on nyt toista viikkoa aikaa ja ihan viimeiset tavarat (no, yhtä kirjalaatikkoa ja mun pyörää lukuunottamatta) kuskattiin uuteen kotiin eilen illalla. Itse muutto on se kaikkein hankalin kohta, kun tavaraa on joka puolella eikä millekään ole vielä paikkaa. Siinä oli taas motivaatio koetuksella! Loppujen lopuksi meidän remontti kesti 18 päivää tapetin repimisestä aina sinne ovenkynnyksien asentamiseen.















 Seuraavaksi voisin alkaa napsia kuvia valmiista lopputuloksesta. Vielä on kaikkea pientä tehtävää, kuten vaatehuoneiden listojen kiinnitys, kittausta siellä täällä, pientä korjausmaalausta ja taulujen asentamista. Eteisen lamppu odottaa asentajaansa, yksi rullaverho on laittamatta paikoilleen ja parvekkeen laittoa ei ole vielä aloitettukaan. Muuten alkaa olla aika valmista!

2 kommenttia:

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...