torstai 14. tammikuuta 2021

Mitä tapahtui marras- ja joulukuussa 2020?

Marras-joulukuu

Täällä blogin puolella onkin ollut nyt hiljaisempaa ja niin on ollut Fransinmäen remontti-ja sisustusrintamallakin. Perheenlisäys ja työkuviot ovat vieneet tehokkaasti aikaa ja nyt on suosiosta jätetty muut hommat vähemmälle. Suunnitelmia on kuitenkin tehty, toteutusaikataulut vaan taitavat venyä tänä vuonna. 2021 saattaa siis olla täällä hiljaisempi, mutta instagramin puolella tulee päivitettyä ahkerammin tunnelmia ja arkijuttuja nimimerkillä @fransinmaella. 

Töissä tällä hetkellä työnkuva on paljolti jatkoa meidän kodin remontille, kun remontoidaan ja sisustetaan mm. maalaishotellia Fransin ja hänen siskonsa jatkaessa vanhempiensa maatilamatkailuyritystä. Yritys muuttaa paraikaa uusiin tiloihin ja siinäpä on ollut työn sarkaa meille kaikille. Kuulumisia työmaalta voi seurata halutessaan myös instasta @koivuniemenherranofficial. On ollut aika mahtavaa olla mukana tässä projektissa ja etenkin, kun meille jo karttunutta kokemusta näissä remontti-ja sisustushommissa on voinut hyödyntää runsaalla kädellä. Paikka huokuu historiaa ja tarinoita, joita tuodaan myös paljon toiminnassa esiin. Voin joskus tehdä postauksen tännekin siellä tehdyistä remonteista. :)

Vaikka uusia remonttikuulumisisa tuleekin nyt harvakseltaan, on tuolla luonnoksissa vielä muutama juttu ihan kesältäkin julkaisua odottamassa ;)




Keittiön leipävartaat saivat seurakseen tämän vanhan lankun. 
Sisustus katon rajassa jatkuu pikkuhiljaa :)


Meillä vietettiin joulukuussa etäristiäiset, kun paikalla oli meidän lisäksi vain pappi ja kummit. Muu lähisuku seurasi tilaisuutta Teamsin kautta.

Joulu vietettiin oman perheen kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen päivä omalla tuvalla

Siinä se nyt on, meidän talo, oma tupa!  Tuntuu oudolta, epätodelliselta, että meillä on nyt se vanha talo, josta ollaan puhuttu aina. ...